Over ons

De Mondhygienist

Over ons – de mondhygiënist

Mijn naam is Sheila Kruissink, geboren en getogen in Enkhuizen. Nadat ik in 1997 mijn HBO-diploma Mondhygiëne behaald heb aan de ACTA in Amsterdam, ben ik in diverse werkvelden actief geweest. Ik heb ervaring opgedaan in de parodontologie, orthodontie, algemene tandartspraktijken (zowel in groepspraktijken als bij particuliere tandartsen), de commercie (denk hierbij aan beurzen) en ik heb als zzp’er in een mondhygiënistenpraktijk gewerkt.

Na de laatste werkplek werd het tijd voor een nieuwe uitdaging om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen. Deze uitdaging heet Mondzorg West-Friesland en is sinds mei 2013 een feit.

Dit is de meest logische stap aangezien mijn patiëntenbestand de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid is en ik graag mijn kennis van de producten die verkrijgbaar zijn wil toepassen. Omdat de praktijk volledig nieuw is opgebouwd, is deze voorzien van de meest moderne en nieuwste apparatuur.

Daarbij voldoet Mondzorg West-Friesland aan de gestelde richtlijnen omschreven in de Wet Infectie Preventie (de zogenaamde WIP-richtlijnen).

Wilt u meer over ons weten dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.